nita09 írta:Én még most sem látom neptunon az önkormányzati részt. viszont ma megérkezett a számlámra az intémzényi rész az ösztöndíjjal együtt. Ez mit jelent? Valakit meg kell keresnem? Vagy nem én vagyok ezzel így egyedül?

Barbie555 írta:Sziasztok!
Én idén pályáztam meg először a Bursát, és ki is értesített az önkormányzat, hogy elnyertem az ösztöndíjat.
A kérdésem az lenne, hogy nekem van valami teendőm ilyenkor (papír leadása TO-n vagy ilyesmi), vagy ezt majd automatikusan az önkormányzat és a BGF elintézik egymás között?
Köszönöm előre is a választ!
Barbi

Arnie írta:Barbie555 írta:Sziasztok!
Én idén pályáztam meg először a Bursát, és ki is értesített az önkormányzat, hogy elnyertem az ösztöndíjat.
A kérdésem az lenne, hogy nekem van valami teendőm ilyenkor (papír leadása TO-n vagy ilyesmi), vagy ezt majd automatikusan az önkormányzat és a BGF elintézik egymás között?
Köszönöm előre is a választ!
Barbi
Nem kell leadnod semmit sem.

Bogárka írta:és ha én nem kaptam meg,kinek kell szólni?TO-nak?

Bogárka írta:Nekem az lenne a kérdésem,hogy mikor kiutalták a december,januári ösztöndíjakat,akkor teljesítették a hátralévő bursákat is,de én abból még 3 havi intézményi részt azóta sem kaptam meg. ez normális?vagy más se kapta meg? és mikorra várható kb?ilyen sokáig még soha nem tartott egy utalás.

Dorisita írta:Bogárka írta:Nekem az lenne a kérdésem,hogy mikor kiutalták a december,januári ösztöndíjakat,akkor teljesítették a hátralévő bursákat is,de én abból még 3 havi intézményi részt azóta sem kaptam meg. ez normális?vagy más se kapta meg? és mikorra várható kb?ilyen sokáig még soha nem tartott egy utalás.
Nálam is ugyanez a helyzet... Három résznél a kifizetés ideje még sokáig üresen is volt a Neptunban, de néhány napja beírták december 21-ét teljesítés dátumának, viszont a számlámon még mindig nincs rajta ez a 9000 Ft. Akkor most mi a teendő?

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég