vivusmimus írta:sziasztok.
1. éves leszek bgf-en és a BURSA-t elnyertem. a suli felé be kell ezt jelenteni? vagy valamilyen ürlapot kitölteni, hogy utalják a számlámra a pénzt?

breezer... írta:Én tavaly kaptam Bursát, de csal 1évre, idén mikor is kell ezt megigényelni?

adri06 írta:Tavaly kaptam Bursa-t,úgy hogy 2009/2010 II.félév és 2010/2011 I. félévére,ebben a félévben viszont még nem utalták.Megint egy összegben kapjuk majd meg januárban?

mlillus írta:adri06 írta:Tavaly kaptam Bursa-t,úgy hogy 2009/2010 II.félév és 2010/2011 I. félévére,ebben a félévben viszont még nem utalták.Megint egy összegben kapjuk majd meg januárban?
eddig mindig egy összegben kaptuk a félév vége fele, szóval sztem ezúttal sem lesz másképp...

tundee írta:mlillus írta:adri06 írta:Tavaly kaptam Bursa-t,úgy hogy 2009/2010 II.félév és 2010/2011 I. félévére,ebben a félévben viszont még nem utalták.Megint egy összegben kapjuk majd meg januárban?
eddig mindig egy összegben kaptuk a félév vége fele, szóval sztem ezúttal sem lesz másképp...
szerintem ez önkormányzattól függ, énpl a bursát eddig mindig úgy kaptam, mint a szoctámot, tanulmányit stb... októberben dupla, utána rendesen havonta...

GKrisztiii írta:majd fent lesz itt pszfonline-on a nyomtatvány amit ki kell tölteni és le kell adni? (ha jól emlékszem eddig így volt)

Zsoofii írta:Sziasztok!
A sulinak is le kell adni a pályázati lapokat? Vagy ez hogyan működik?

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég