Cuncus írta:Hali!
Érdekelne ez a Bursa Hungarica, hogy meddig lehet rá pályázni, illetve milyen papírokat kell benyújtani és, hogy az önkormányzaton belül pontosan hova!
És látom az oldalon, hogy kik pályázhatnak rá, ha én a felsorolt 3 pontból 2-nek felelek meg, akkor is pályázhatok rá?
1. az önkormányzat területén állandó lakcímmel rendelkeznek
2. szociálisan hátrányos helyzetűek
3. a képzésre vonatkozó keretidőn belül, államilag támogatott és teljes idejű (nappali tagozatos) képzés keretében az alábbi képzési típusok egyikében felsőfokú tanulmányokat folytatnak:
-felsőfokú szakképzés
-felsőfokú alapképzés
-mesterképzés
-egységes, osztatlan képzés
Rám az 1. és a 3. pont vonatkozik. Az, hogy szociálisan hátrányos helyzetű vagyok-e, nem tudom. Nem tudom, hogy attól mert apukámnak csak 8 általános végzettsége van, annak számítok-e.
Ez engem is érdekelne

de szerintem próbáljátok meg mindenképpen!

ú
ú

takeover írta:Nem tudja vki h a Bursa önkormáynzati részét mikor utalják mert az intézményi már megjött de az önk-t még nem látni a neptunban semú
ú

cs.zsazsy írta:takeover írta:Nem tudja vki h a Bursa önkormáynzati részét mikor utalják mert az intézményi már megjött de az önk-t még nem látni a neptunban semú
ú
Még ne várd egy ideig,m az tavaly is később jött..akkor is egybe kaptuk meg nov.-dec.környékén!
már azt hittem elfelejtettek
ú
ú

greatcsaba írta:Sziasztok!
Ha én most igényeltem legelőször bursát akkor jövő februárban kapom az elsőt?

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég