Akita írta:Azért láttok 10 összeget mert abból 5 az intézményi rész 5 pedig az önkormányzati rész

myrcy írta:Nekem meg még mindig semmi
Alapértelmezettként az első van beállítva.
Azt hiszem, hogy porszem kerülhetett a gépezetbe. 

myrcy írta:Igen, alapból jó félévet nyit meg. Ráadásul nekem még az a régi folyamatosan járós bursa van, mikor nem kell megigényelni külön félévente....mondjuk tavaly is volt kavar vele, lehet megint ez van. Még várok...ahogy látom a rendszer még nem eléggé kiforrott

Lacee írta:elvileg nekem is kellett volna kapnom bursát... neptunban elvileg ezt kellene látnom az ösztöndíjak,kifizetések résznél nem?

Lacee írta:elvileg nekem is kellett volna kapnom bursát... neptunban elvileg ezt kellene látnom az ösztöndíjak,kifizetések résznél nem?

Reny írta:Lacee írta:elvileg nekem is kellett volna kapnom bursát... neptunban elvileg ezt kellene látnom az ösztöndíjak,kifizetések résznél nem?
Nemcsak látnod kellene, hanem az előző utalással már meg kellett volna kapnod 4 havi összeget. Menj a Tanulmányi előadódhoz és kérdezz rá, hogy miért nem jelenik meg az összeg neptunban.

sannyer írta:Azt szeretném kérdezni hogy majd az őszi félévre újra pályázni kell az önkormányzatnál vagy sem?

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég