ToMeSz írta:Bármilyen középfokú kiváltja....

Buub írta:Ha nekem van nyelvvizsgám akkor 2. félévben ezt a kollokviumot azért fel kell vegyem?Vagy akkor nem?

davidurie írta:Buub írta:Ha nekem van nyelvvizsgám akkor 2. félévben ezt a kollokviumot azért fel kell vegyem?Vagy akkor nem?
fel kell venned az angol nyelvű kurzust,csak felmentve

davidurie írta:hát a beugró kollokvium az a vizsga lesz majd a végén, amire csak a nem felmentetteknek kell elmenni
Szóval akkor ezt a beugró kollokviumot fel kell vegyem,csak felmentettként... és h lehet felmentettként felvenni?:P

davidurie írta:hát majd meg lesz hirdetve több kurzus is és oda lesz írva, hogy Felmentve
öszi a segítséget! 

Ortega írta:Nem tudni, hogy nagyjából mikor lesz idén ez a szintfelmérő vizsga (német)?

Ortega írta:Nem tudni, hogy nagyjából mikor lesz idén ez a szintfelmérő vizsga (német)?
:D
Emiatt meg kell írnom a beugrót. Már fennt van két időpont német szintfelmérőre neptunban. Az egyik 06.03-n, a másik 06.17-n lesz. Azt szeretném megkérdezni, hogy mindkettőre elmehetünk vizsgázni? Mivel nem vagyok nagy nyelv zseni, ezért gondolom nem lesz meg elsőre.. Ebből is van augusztusban valami vk szerűség? Ha igen, gondolom az már 2500Ft..
Vissza: Pénzügyi és Számviteli Szaknyelvi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég