Krisztiii írta:Hali!
Tudna valaki segíteni, nincs meg angolból a nyelvvizsgám, viszont most megyek, aminek május közepén lesz eredménye.. de felvettem a szintéző vizsgát még februárban.
Ha sikerül a nyelvvizsgám, és ( beviszem a TO- ra) ősztől felvehetem az angolt? vagy ilyenkor ez hogy van??
Előre is köszi

bcsillae írta:Sziasztok!
jún. 8-án megyek angolból szintezőt írni. Tudna valaki segíteni, hogy mire számítsak? Azt tudom, hogy lesz egy teszt, meg egy irányított fogalmazás, de ez nekem egy kicsit tág. A Headway-ből tanulok, és a Pre-Intermediate-t befejeztem. Van rá esély, hogy átmegyek?
A másik kérdésem az lenne, hogy ha nem sikerül a vizsgám, akkor a vizsgaidőszak alatt még mehetek-e, vagy majd csak augusztusban vk-ra?
Köszi

cobhc írta:Sziasztok! Nekem van nyelvvizsgám, ilyenkor mi a teendő? Be kell íratni vmit az indexbe? Azért kérdezem mert neptunban még nincs kipipálva hogy teljesítettem.
Előre is köszönöm

Orsoyya írta:Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy még a téli vizsgaidőszakban nem sikerült a szintfelmérő vizsga és nem voltak kellő információim a továbbiakról. Azaz, nem vettem fel a tavaszi félévben, mint tantárgy, így nem tudok most vizsgázni. Van-e lehetőség valahogy bejelentkezni vizsgára? Mit tudtok arról, hogy augusztusban is van lehetőség vizsgázni??? Hány lehetőségem van vizsgázni?
Előre is köszönöm a választ.

csillag1990 írta:Orsoyya írta:Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy még a téli vizsgaidőszakban nem sikerült a szintfelmérő vizsga és nem voltak kellő információim a továbbiakról. Azaz, nem vettem fel a tavaszi félévben, mint tantárgy, így nem tudok most vizsgázni. Van-e lehetőség valahogy bejelentkezni vizsgára? Mit tudtok arról, hogy augusztusban is van lehetőség vizsgázni??? Hány lehetőségem van vizsgázni?
Előre is köszönöm a választ.
a mostani tárgyfelvételnél felveszed és augusztus végén szeptember elején a regisztrációs héten, amikor a többi tárgyból a vizsgakurzus van, akkor megírod....azt hogy hányszor lehet menni nincs információm

Dr.Boby írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy kell e arcképes igazolvány a vizsgához, mivel ellopták a táskám, és benne volt minden iratom? És pénteken tudok csak haza menni újakat intézni

Vissza: Pénzügyi és Számviteli Szaknyelvi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég