AreP18 írta:sziasztok!
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy most teljesen kiment a fejemből, hogy júl. 2-ig lehetett jelentkezni az augusztusi szintfelmérőre. viszont vizsgajelentkezés már nincs. azt akarom megkérdezni, hogy augusztusban fogok-e tudni jelentkezni még a 25-ei vizsgára? vagy ilyenkor mi a teendő?
köszi a segítséget!

Roli írta:sziasztok!
meg van a nyelvvizsgám, így a felmentett kurzust vettem fel még februárban. neptunban viszont még mindig piros a szintfelmérőm. a leckekönyv végébe be van írva a nyelvvizsgám, és úgy hittem, hogy ennyi elég is, nem kell levadászni egyetlen angoltanárt sem, h írjon vmi bejegyzést. jól gondolom?

Roli írta:sziasztok!
meg van a nyelvvizsgám, így a felmentett kurzust vettem fel még februárban. neptunban viszont még mindig piros a szintfelmérőm. a leckekönyv végébe be van írva a nyelvvizsgám, és úgy hittem, hogy ennyi elég is, nem kell levadászni egyetlen angoltanárt sem, h írjon vmi bejegyzést. jól gondolom?

egy kis segítség kéne.. 

gtbr írta:hello!
Angol szintfelmérőt szeretnék felvenni.... de nem emlékszem, hogy melyiket kell, ha még nincs nyelvvizsgám. Egyszer már felvettem, de arra nem mentem el tavaly. Tudom, hogy nem az FM-t, és a VK-t kell felvennem... vagyis remélem jól tudom.egy kis segítség kéne..
Utána meg majd a vizsgafelvételnél a vizsgát hozzá!

gtbr írta:ne haragudj, hogy ennyire értetlen vagyok... de akkor most ez majd decemberi vizsgaidőszakra vonatkozik, ugye?

adri06 írta:Nem tudjátok,hogy most akkor mikor lesz a német?neptunban kaptunk üzit,hogy előreláthatóan augusztus 25.-én,de még nem lehet felvenni...valaki tud valamit?

Vissza: Pénzügyi és Számviteli Szaknyelvi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég