köszi
köszi

Nekem van olyan évfolyamtársam, aki tavaly ősszel francián kezdte, de 1 óra után át akart menni angolra, és ha nem könnyen, de meg tudta oldani.Franyek írta:ryhdeksan írta:lehet menni 3szor, meg aug végén is
meg ha nem sikerül akkor átmehetek németre is mert abból van nyelvvizsgám nem?
Tavaly úgy, volt, hogy 2x lehetett menni. Most illetve ha nem sikerül, akkor aug végén. Viszont ha februárban az angolt vetted föl akkor nincs vissza út, nem igazán lehet átjelentkezni a németre.

égyszi

mézescsupor írta:Be kell mutatni a tanulmányi előadónak a nyelvvizsgát és akkor nem kell a beugró kollokviumot megírni és ősztől tanulhatja a nyelvet.
Üdv.
DC

Skywalker írta:Nekem van olyan évfolyamtársam, aki tavaly ősszel francián kezdte, de 1 óra után át akart menni angolra, és ha nem könnyen, de meg tudta oldani.Franyek írta:ryhdeksan írta:lehet menni 3szor, meg aug végén is
meg ha nem sikerül akkor átmehetek németre is mert abból van nyelvvizsgám nem?
Tavaly úgy, volt, hogy 2x lehetett menni. Most illetve ha nem sikerül, akkor aug végén. Viszont ha februárban az angolt vetted föl akkor nincs vissza út, nem igazán lehet átjelentkezni a németre.

katty írta:Vik aki már írt angolt....mien volt??? Teszt nehéz???

gigike84 írta:Ha jól emlékszem 50 teszt(nekem nehéz,de én béna vagyok)
Baráti levél meg többfajta van
Pl. most értél haza a barátodtól Londonból repülővel,de elhagytad a csomagod és akulcsodat,meg kell köszönni a vendéglátást és el kell hívnod hozzátok
Vagy volt olyan akinek olyat kellett írni, hogy vett egy új mosógépet,de elromlott
Vagy mentek piknikezni, vagy születésnapot tartotok...
Vagy Szeretnél Londonban munkát keresni és érdeklődsz a barátodtól, hogy milyenek az árak, a közlekedés, az időjárás stb.
Szóval változatos!
öszi

Vissza: Pénzügyi és Számviteli Szaknyelvi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég