b23 írta:Valaki tudna még mondani erről a tárgyról valamit?

beamen írta:A szolgáltatás menedzsmentet szintén a tanár úr tartja. Arról a tárgyról tud vki vmit? Topikot nem találtam róla.

beamen írta:Nem mondott semmit a Tanár úr arról, hogy mikor lesznek meg az eredmények? Kedden van a vizsga, ha esetleg nem sikerült...

Tory írta:Jövőhéten az nem a jegybeíratási időpont? A09-es teremben van, az szerintem a tanszék, és a benchmarking és a szolgáltatás menedzsment egy időben van, egy helyen. Nem hiszem, hogy az uv lenne... Meg elég sokan be vannak jelentkezve mindkét időpontra, nem hiszem, hogy ennyien uv-zni akarnának.. Ja, és az online-on lévő jegybeíratási listán is ez az időpont van fent, ha jól emlékszem..

davidurie írta:Tory írta:Jövőhéten az nem a jegybeíratási időpont? A09-es teremben van, az szerintem a tanszék, és a benchmarking és a szolgáltatás menedzsment egy időben van, egy helyen. Nem hiszem, hogy az uv lenne... Meg elég sokan be vannak jelentkezve mindkét időpontra, nem hiszem, hogy ennyien uv-zni akarnának.. Ja, és az online-on lévő jegybeíratási listán is ez az időpont van fent, ha jól emlékszem..
Nekünk (HR) akkor van a rendes vizsga. Mert nekünk (végzős HR) már csak jövő héten vannak vizsgák, akkor amikor a másik 2 szak kezdi. Szóval nekünk akkor lenne az egyik UV (vagyis az első bejelentkezett vizsgánk).

Berga írta:Fel kell venni a 25-ei vizsgaidőpontot, ha jegyet akarok beíratni?

Vissza: Vállalkozás és Emberi Erőforrások Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég