Remélem hosszú jövője lesz ennek a topiknak...Kezdem a sort...
Az avatarom onnan ered, hogy épp a neten böngésztem a horoszkópokat (khmm, nem hiszek bennük, de azért elolvasom őket)
és ott az egyik fórumozónak az aláírása volt ez az avatar. Először el kezdtem röhögni a krapin, mikor először láttam, gondoltam ez nagyon nagy, illik az image-embe, aztán gyorsan le is mentettem, aztán fel photobucket-re és úgy döntöttem, hogy leváltom a régi nyálas avatarom... Amúgy megnéztem, és ha már itt vagyok, akkor leírom, hogy az a brekk féle avatar az egy angol beteg sorozat (ki gondolta volna) egyik főszereplője, akit Mr. Micheals-nek hívnak, ha jól emlékszem. Múltkor néztem a BBC Prime-ot, és ott adták, lehet csekkolni, hogy mire képes olykor az angol humor
Asszem a címe Kretének klubja, most néztem meg google-on...Azt a részt láttam, hogy 2 *én is más vagyok* pasi verseng ezért a Mr. Michaels-ért....hmmm micsoda álompasi lehet, biztos van valami rejtett tehetsége...
Nah, várom a további lelkes hozzászólásokat.....és ha lehet tegyük konkréttá, hogy melyik avatarról beszélünk, pl csatoljunk képet hozzá, köszi...
Amúgy el is neveztem ezt a krapit Jackson-nak, mert olyan Jackson feje van