nekem a két átlagom együtt 3,04 ha esetleg valaki még nem kapta meg a jó hírt, akkor számolhat ezzel.

Viszont a hallgatói státuszomnál ez szerepel "Még nem meghatározott" ugye ez nem gond? Tehát minden ok így? Nem valami hiba csúszott a gépezetbe remélem
:D
bence2005 írta:Hali, átkerültem én is![]()
![]()
![]()
Viszont a hallgatói státuszomnál ez szerepel "Még nem meghatározott" ugye ez nem gond? Tehát minden ok így? Nem valami hiba csúszott a gépezetbe remélem

Nicolettke írta:bence2005 írta:Hali, átkerültem én is![]()
![]()
![]()
Szerintem az azért van, mert majd a beiratkozáskor dől el, hogy aktív vagy passzív félévre mész. Mivel még nincs beiratkozás, így ez még nem meghatározott! De javítsatok ki, ha tévedek!

és 2,7 volt az éves átlagom
hajrááá 

)
Shelter írta:Sziasztok
Nekem is sikerült az átkerülés, és nekem is kérdéses a beiratkozás dátuma ...
A neptunban a féléves adatoknál nekem a beiratkozáshoz a mai 07.28. dátum van írva ... ez jelent bármit is ?!?! ha nem, akkor mikor kell beiratkozni és vannak további teendőink vagy csak elég ha nagyon örülünk : D ?!
Előre is köszönöm (ui. bocsi a kérdésekért , de ez nekem még új)

xyz írta:sziasztok!
Nekem is sikerült és azt szeretném kérdezni, hogy így, hogy átvettek szeptembertől kaphatok ösztöndíjat?
Előre is köszi!

Juckó írta:xyz írta:sziasztok!
Nekem is sikerült és azt szeretném kérdezni, hogy így, hogy átvettek szeptembertől kaphatok ösztöndíjat?
Előre is köszi!
Szerintem nem. Mert visszamenőleg kapod a tavaszi félévre, amikor még költséges voltál. De ősztől mindent bele!

Smile9 írta:arra tud valaki felelni,hogy a befizetett két félévből lehet-e visszaigényelni valamennyit?

Miért is ne lenne +60an még

Smile9 írta:arra tud valaki felelni,hogy a befizetett két félévből lehet-e visszaigényelni valamennyit?

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég