Marina írta:Mi a valóság alapja annak, hogyha átkerülök költségtérítésre, akkor nem a teljes összeget, csak a kreditarányos részt kell fizetnem.Milyen esetekben működik ez, ha működik és milyen összeget kell a szakmai gyakorlatos félévben fizetni ezen a képzésen. A választ előre is köszönöm.
(a MODULO-ban kell kitölteni a kérvényt) 

Marina írta:Az előző kérdéseimre már megtaláltam a választ , csak az nem világos még , hogy a kreditarányos költségtérítés fizetésnél mennyit kell fizetni a szakmai gyakorlatos félévre.Nagyon megköszönném,ha valaki biztosra tudná a választ.

diamond írta:Marina írta:Mi a valóság alapja annak, hogyha átkerülök költségtérítésre, akkor nem a teljes összeget, csak a kreditarányos részt kell fizetnem.Milyen esetekben működik ez, ha működik és milyen összeget kell a szakmai gyakorlatos félévben fizetni ezen a képzésen. A választ előre is köszönöm.
A kreditarányos költségtérítés fizetése valós, nekem már engedélyezték is.(a MODULO-ban kell kitölteni a kérvényt)
Ha ezt a fizetési módot választod, akkor a tanulmányaid végéig így is marad. Előfordulhat, hogy 38 vagy annál több kreditet szeretnél felvenni egy félévben, akkor azonban a költségtérítés 115%-t kell fizetni. Vagyis jól meg kell gondolni, hogy megéri-e most választani!!
A szakmai gyakorlat idejére (30 kredit) szerintem a 100%-t kell fizetni, vagyis jelenleg 198.000 Ft.-t, de ezt kérdezd meg a tanulmányisodtól a biztonság kedvéért.

Kerumad írta:Nekem is azt írja h döntésre várva. meddig kell várni? vagy hogy van ez? köszii

Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy az 5. évesek is kaphatnak ösztöndíjat ha a tanulmányi átlaguk eléri az ösztöndíj átlag határát? Persze államilag finanszírozotton...

Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég