diamond írta:Hello!
Meg tudná mondani valaki, hogy mikor lesz eredmény a 2008/2009 őszi félévre vonatkozó átkerülős pályázatról? A választ előre is köszi!

davidurie írta:diamond írta:Hello!
Meg tudná mondani valaki, hogy mikor lesz eredmény a 2008/2009 őszi félévre vonatkozó átkerülős pályázatról? A választ előre is köszi!
vagyis a mostanira? annak már megvan az eredménye.

davidurie írta:diamond írta:Hello!
vagyis a mostanira? annak már megvan az eredménye.

diamond írta:Igen az engem is érdekelne, mert nem találtam sehol. Amúgy meg köszi a gyors választ!![]()
ú

fbetty88 írta:Az a tavalyi elsősökre vonatkozik!
Amit kérdezett diamond, az a felsőbb évesekre vonatkozik, akik még nem az "új" rendszerben vannak (bologna második évfolyamosoktól idősebbek)

, azért vagyunk itt, hogy megtudjuk, nemigaz? 

fbetty88 írta:Sztem senki sem haragszik, azért vagyunk itt, hogy megtudjuk, nemigaz?

Persze nyilván ez senkit nem zavar csak engem, de valószínűleg nem csak én vagyok ezzel így, tehát: nem lehetne egy kicsit megsürgetni az eredményt? Ez a bizonytalanság megőrjít!
A lányeg, hogy tudjuk már végre, hogy igen vagy nem, mert akkor az ember úgy áll a dolgokhoz......
Vissza: Diákjólét, azaz juttatások, térítések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég