Betta írta:Sziasztok!
Nincs véletlen valami használható anyagotok az Uv-ra? (órán egyetlen szöveget sem dolgoztunk ki)
Előre is köszi!

Icebrador írta:Mikor vannak jegybeiratások? Tudja vki?
De ha jól emlékszem van egy május 25-én (vagy 27
)
smycsur írta:Icebrador írta:Mikor vannak jegybeiratások? Tudja vki?
Én egy június 3-ai beíratást írtam fel, az 9:00-12:00 és 14:00-17:00 között van, a termet meg nem tudom!![]()
De ha jól emlékszem van egy május 25-én (vagy 27
)

asdfg írta:nem stimmel nálam a neptunban beírt dolog, igy felhivtam a tanszéket és azt mondták, h csüt. délután van jegybeírás. vki tudna segiteni, h mikor és hol? és minden tanárnak van?

davidurie írta:asdfg írta:nem stimmel nálam a neptunban beírt dolog, igy felhivtam a tanszéket és azt mondták, h csüt. délután van jegybeírás. vki tudna segiteni, h mikor és hol? és minden tanárnak van?
Mindig ugyanakkor vannak és felváltva írják be a tanárok, így nem biztos, hogy a saját tanárod lesz ott éppen, de ez angolból nem is gáz

asdfg írta:davidurie írta:asdfg írta:nem stimmel nálam a neptunban beírt dolog, igy felhivtam a tanszéket és azt mondták, h csüt. délután van jegybeírás. vki tudna segiteni, h mikor és hol? és minden tanárnak van?
Mindig ugyanakkor vannak és felváltva írják be a tanárok, így nem biztos, hogy a saját tanárod lesz ott éppen, de ez angolból nem is gáz
és ez a mindig ugyanakkor 9-12, 14-17ig van?:)

myrcy írta:Bocsánat, ha hülyét kérdezek, de akkor jól értettem, h csütörtökönként lehet beíratni? Mert előző vizsgaidőszakban is mintha úgy lett volna, tehát minden hét csütörtökén volt a beírás.

asdfg írta:hogy hogy megjelenik ez a tárgy is a kurzusoknál? ez nem tavaszi féléves tárgy?

Dinu06 írta:Sziasztok!
Lehet h hülyeséget kérdezek, de felvehetem angol 2-ből ugyanazt a tanárt, aki már angol 1-ből tanított, vagy kötelező mindig mást választani?

Vissza: Pénzügyi és Számviteli Szaknyelvi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég