Máté írta:Hánykor lesz a ZH??
HA jól tudom a pénzügyeseknek 13:00-tól.. a másikat nem tudom... talán 11-től.
Máté írta:Hánykor lesz a ZH??

doryko írta:2 Zh-ra van valami olyan nyelvtani szerkezet ami kell?
ilyen present perfectre meg ilyesmikre gondolok...???

_Nóra_ írta:doryko írta:2 Zh-ra van valami olyan nyelvtani szerkezet ami kell?
ilyen present perfectre meg ilyesmikre gondolok...???
Nagyon fontosak a prepozíciók!!! ilyen kérdés biztos lesz egy pár. ( gyakorolni: 179. oldal/ English for Business and Finance)
A másik nagyon fontos dolog az üzleti levél... de ezt már egy páran írták előttem. Igazából ehez kapcsolodóan is érdemes átnézni a formális fogalmazást.
De sztem elég ha elolvasod a leveleket a könyvben. ( + itt van 16 hasznos mondat is : 111-115/ Felkészítő)
+ 5-6 szinoníma az nő/csökken -re

bimbi_89 írta:Kint vannak már az eredmények tanszéknél...legalábbis 1-2

_Nóra_ írta:bimbi_89 írta:Kint vannak már az eredmények tanszéknél...legalábbis 1-2
Nakünk azt mondta a mi tanárunk, hogy szeretné ha ma be is lenne írva a neptunba a gyakjegy ... de még semmi.... :S

vitiani írta:Nagyon sok csoportnak ki van már téve az eredmény,sőt én még 1tanártól is hallottam a folyosón h ő már neptunba is bevitte, de nem tudom ki volt az!

zzoozo22 írta:_Nóra_ írta:bimbi_89 írta:Kint vannak már az eredmények tanszéknél...legalábbis 1-2
Nakünk azt mondta a mi tanárunk, hogy szeretné ha ma be is lenne írva a neptunba a gyakjegy ... de még semmi.... :S
Kinél vagy?

MLazlo írta:vitiani írta:Nagyon sok csoportnak ki van már téve az eredmény,sőt én még 1tanártól is hallottam a folyosón h ő már neptunba is bevitte, de nem tudom ki volt az!
én Romsics Tanárúrnál és Balázs Tanárnőnél voltam, és már fent van
Milyen gyorsak voltak!! 

kroki írta:Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy mit lehet tenni abban az esetben, ha aláírás megtagadvát kaptam neptunban? 4et hiányoztam, tudom h csak 3at lehet, de így jött ki.
Megmenthető e még a helyzet? ha igen, akkor mi a módja? Hallottam, hogy létezik vmi kérvény a tanszékvezetőnek, s ha Ő rábólint akkor automatikusan 1est kapok- e vagy leosztályoznak az évközi teljesítményem alapján?
A választ előre is köszönöm!
Üdv.

Vissza: Pénzügyi és Számviteli Szaknyelvi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég