Angol 1

volt Idegennyelvi tanszék

Re: Angol

HozzászólásSzerző: SadeGirl » 2007. február 11., vasárnap 11:11

A Romsics még istenes egy másikhoz képest... Aki ismeri, az rájön abból ki az, ha annyit írok: lúúúúzer! Csak ezt a tanárt akartam nem kikapni még egyszer, és ezt is átírták rá, tnap láttam. Aztán megpróbáltam átjelentkezni másik kurzusba, és sikerült  ;D Csakhogy már megvolt a beiratkozás.. Már mképp hagyom, de kivi vok, h szerintetek ez gáz?? Mert már csináltam (ill hát a tanszéken csináltak:) ) máskor is kurzuscserét beiratkozás után, akkor nem volt belőle semmi.. ???
SadeGirl
Super Hero
Super Hero

Given: 118 thanks
Received: 91 thanks

HozzászólásSzerző: xkofi » 2007. február 11., vasárnap 12:32

Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a Bíró Zsuzsa, Makrányi Zsófia párosról? Előre is köszi, ha valaki megosztja velem:)
xkofi
Jr. Member
Jr. Member

Given: 0 thanks
Received: 0 thanks

HozzászólásSzerző: moonlight » 2007. február 11., vasárnap 13:23

Romsiccsal mi a probléma? olyan nagyon szörnyű nem lehet, meg nekem szimpatikus is, de még nem ismerem, csak egyszer beszeltem vele..
moonlight
Full Member
Full Member

HozzászólásSzerző: brekk » 2007. február 11., vasárnap 13:59

moonlight írta:Romsiccsal mi a probléma? olyan nagyon szörnyű nem lehet, meg nekem szimpatikus is, de még nem ismerem, csak egyszer beszeltem vele..

LOL.
brekk
Global Moderator
Global Moderator

Given: 113 thanks
Received: 256 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: IV.

HozzászólásSzerző: kicsihod » 2007. február 11., vasárnap 14:07

moonlight írta:Romsiccsal mi a probléma? olyan nagyon szörnyű nem lehet, meg nekem szimpatikus is, de még nem ismerem, csak egyszer beszeltem vele..

Én is láttam már a suliban, és szimpatikus volt, de akiket tanított, azok csak rosszat mondtak róla.
kicsihod
Super Member
Super Member

HozzászólásSzerző: moonlight » 2007. február 11., vasárnap 14:24

és ő a nyelvtant tanitja v a másikat?
moonlight
Full Member
Full Member

HozzászólásSzerző: SadeGirl » 2007. február 11., vasárnap 15:55

Szerintem a Romsics jó tanár, télleg jól magyaráz meg minden.. A lényeg, h minden órára meg kell tanulni a szavakat, me' ha vki sokat nem tud, azzal gonoszkodott mki előtt.. nekem semmi problémám nem volt vele.
Nálunk nem is volt olyan, h nyelvtani óra... Vagy talán eccer..
SadeGirl
Super Hero
Super Hero

HozzászólásSzerző: SadeGirl » 2007. február 11., vasárnap 15:55

xkofi írta:Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a Bíró Zsuzsa, Makrányi Zsófia párosról? Előre is köszi, ha valaki megosztja velem:)

először nekünk is ők voltak beírva a 21-es kurzushoz, de aztán  >:| ... azt mondták ők jók  ;)
SadeGirl
Super Hero
Super Hero

HozzászólásSzerző: bzzz » 2007. február 11., vasárnap 23:42

SadeGirl írta:A Romsics még istenes egy másikhoz képest... Aki ismeri, az rájön abból ki az, ha annyit írok: lúúúúzer! Csak ezt a tanárt akartam nem kikapni még egyszer, és ezt is átírták rá, tnap láttam. Aztán megpróbáltam átjelentkezni másik kurzusba, és sikerült  ;D Csakhogy már megvolt a beiratkozás.. Már mképp hagyom, de kivi vok, h szerintetek ez gáz?? Mert már csináltam (ill hát a tanszéken csináltak:) ) máskor is kurzuscserét beiratkozás után, akkor nem volt belőle semmi.. ???

Csak a végéhez: annyi h nyomtatsz 1 új kurzuslistát és leadod a TOsodnak. Ha nem lehtene kurzust se mcserélni akkor azt is "blokkolták" volna mint a tárgy felvételt leadást
bzzz
Full Member
Full Member

HozzászólásSzerző: Radsailer » 2007. február 12., hétfő 15:06

Valaki help me! Milyen tankönyvet kell megvennem (IIéfolyam) ?? A neptunban csak ez van: English fo Business and Finance Raktári jelzet:802 R26 . Valaki be tudja azonosítani nekem ezt a könyvet? Könyvesboltban nem tudták megmondani
Radsailer
Jr. Member
Jr. Member

HozzászólásSzerző: Nolyéka » 2007. február 12., hétfő 16:47

Radsailer írta:Valaki help me! Milyen tankönyvet kell megvennem (IIéfolyam) ?? A neptunban csak ez van: English fo Business and Finance Raktári jelzet:802 R26 . Valaki be tudja azonosítani nekem ezt a könyvet? Könyvesboltban nem tudták megmondani

Én ma voltam bent és az általad említett könyvet mondták a boltban is, h ezt írja a neptun. De amit mutattak, az egy lila könyv volt és Accounting , valamint 3-as jelzés volt ráírva.Na most a sorrendben pedig a 2- es könyv az a Microeconomics...nem nagyon értették ott sem ,h most mi a helyzet.
Vkinek esetleg ötlete?
Nolyéka
Hero Member
Hero Member

Given: 11 thanks
Received: 25 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel

HozzászólásSzerző: Andre » 2007. február 12., hétfő 17:23

Nolyéka írta:
Radsailer írta:Valaki help me! Milyen tankönyvet kell megvennem (IIéfolyam) ?? A neptunban csak ez van: English fo Business and Finance Raktári jelzet:802 R26 . Valaki be tudja azonosítani nekem ezt a könyvet? Könyvesboltban nem tudták megmondani

Én ma voltam bent és az általad említett könyvet mondták a boltban is, h ezt írja a neptun. De amit mutattak, az egy lila könyv volt és Accounting , valamint 3-as jelzés volt ráírva.Na most a sorrendben pedig a 2- es könyv az a Microeconomics...nem nagyon értették ott sem ,h most mi a helyzet.
Vkinek esetleg ötlete?

Amit kerestek: Piros könyv, A4-es fele méretű (kicsit nagyobb talán), Radványi - Görgényi szerzőpáros ha jól emlékszem
Not again... DOH!
Andre
Sr. Member
Sr. Member

HozzászólásSzerző: Radsailer » 2007. február 12., hétfő 17:38

Andre írta:
Nolyéka írta:

Vkinek esetleg ötlete?

Amit kerestek: Piros könyv, A4-es fele méretű (kicsit nagyobb talán), Radványi - Görgényi szerzőpáros ha jól emlékszem

Oké, ami fix, hogy accounting , az a 4. kötet és tuti, hogy nem ez kell, mert most marketing van az anyagban...
köszi, majd erre a 2 szerzőre hivatkozva próbálkozok holnap!
Radsailer
Jr. Member
Jr. Member

HozzászólásSzerző: SadeGirl » 2007. február 12., hétfő 19:59

bzzz írta:
SadeGirl írta:A Romsics még istenes egy másikhoz képest... Aki ismeri, az rájön abból ki az, ha annyit írok: lúúúúzer! Csak ezt a tanárt akartam nem kikapni még egyszer, és ezt is átírták rá, tnap láttam. Aztán megpróbáltam átjelentkezni másik kurzusba, és sikerült  ;D Csakhogy már megvolt a beiratkozás.. Már mképp hagyom, de kivi vok, h szerintetek ez gáz?? Mert már csináltam (ill hát a tanszéken csináltak:) ) máskor is kurzuscserét beiratkozás után, akkor nem volt belőle semmi.. ???

Csak a végéhez: annyi h nyomtatsz 1 új kurzuslistát és leadod a TOsodnak. Ha nem lehtene kurzust se mcserélni akkor azt is "blokkolták" volna mint a tárgy felvételt leadást

Köszi:) Holnap megyek is és leadom.
SadeGirl
Super Hero
Super Hero

HozzászólásSzerző: Cobain » 2007. március 19., hétfő 12:55

Valaki tud valamit az angol zh időpontjáról? Csak annyit tudok hogy elvileg csütörtök reggel lesz. De mikor?
Cobain
Sr. Member
Sr. Member

Given: 4 thanks
Received: 1 thanks

ElőzőKövetkező

Vissza: Pénzügyi és Számviteli Szaknyelvi Intézeti Tanszék