moonlight írta:Romsiccsal mi a probléma? olyan nagyon szörnyű nem lehet, meg nekem szimpatikus is, de még nem ismerem, csak egyszer beszeltem vele..

moonlight írta:Romsiccsal mi a probléma? olyan nagyon szörnyű nem lehet, meg nekem szimpatikus is, de még nem ismerem, csak egyszer beszeltem vele..

xkofi írta:Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a Bíró Zsuzsa, Makrányi Zsófia párosról? Előre is köszi, ha valaki megosztja velem:)

SadeGirl írta:A Romsics még istenes egy másikhoz képest... Aki ismeri, az rájön abból ki az, ha annyit írok: lúúúúzer! Csak ezt a tanárt akartam nem kikapni még egyszer, és ezt is átírták rá, tnap láttam. Aztán megpróbáltam átjelentkezni másik kurzusba, és sikerült ;D Csakhogy már megvolt a beiratkozás.. Már mképp hagyom, de kivi vok, h szerintetek ez gáz?? Mert már csináltam (ill hát a tanszéken csináltak:) ) máskor is kurzuscserét beiratkozás után, akkor nem volt belőle semmi.. ???

Radsailer írta:Valaki help me! Milyen tankönyvet kell megvennem (IIéfolyam) ?? A neptunban csak ez van: English fo Business and Finance Raktári jelzet:802 R26 . Valaki be tudja azonosítani nekem ezt a könyvet? Könyvesboltban nem tudták megmondani

Nolyéka írta:Radsailer írta:Valaki help me! Milyen tankönyvet kell megvennem (IIéfolyam) ?? A neptunban csak ez van: English fo Business and Finance Raktári jelzet:802 R26 . Valaki be tudja azonosítani nekem ezt a könyvet? Könyvesboltban nem tudták megmondani
Én ma voltam bent és az általad említett könyvet mondták a boltban is, h ezt írja a neptun. De amit mutattak, az egy lila könyv volt és Accounting , valamint 3-as jelzés volt ráírva.Na most a sorrendben pedig a 2- es könyv az a Microeconomics...nem nagyon értették ott sem ,h most mi a helyzet.
Vkinek esetleg ötlete?

Andre írta:Nolyéka írta:Radsailer írta:Valaki help me! Milyen tankönyvet kell megvennem (IIéfolyam) ?? A neptunban csak ez van: English fo Business and Finance Raktári jelzet:802 R26 . Valaki be tudja azonosítani nekem ezt a könyvet? Könyvesboltban nem tudták megmondani
Én ma voltam bent és az általad említett könyvet mondták a boltban is, h ezt írja a neptun. De amit mutattak, az egy lila könyv volt és Accounting , valamint 3-as jelzés volt ráírva.Na most a sorrendben pedig a 2- es könyv az a Microeconomics...nem nagyon értették ott sem ,h most mi a helyzet.
Vkinek esetleg ötlete?
Amit kerestek: Piros könyv, A4-es fele méretű (kicsit nagyobb talán), Radványi - Görgényi szerzőpáros ha jól emlékszem

bzzz írta:SadeGirl írta:A Romsics még istenes egy másikhoz képest... Aki ismeri, az rájön abból ki az, ha annyit írok: lúúúúzer! Csak ezt a tanárt akartam nem kikapni még egyszer, és ezt is átírták rá, tnap láttam. Aztán megpróbáltam átjelentkezni másik kurzusba, és sikerült ;D Csakhogy már megvolt a beiratkozás.. Már mképp hagyom, de kivi vok, h szerintetek ez gáz?? Mert már csináltam (ill hát a tanszéken csináltak:) ) máskor is kurzuscserét beiratkozás után, akkor nem volt belőle semmi.. ???
Csak a végéhez: annyi h nyomtatsz 1 új kurzuslistát és leadod a TOsodnak. Ha nem lehtene kurzust se mcserélni akkor azt is "blokkolták" volna mint a tárgy felvételt leadást

Vissza: Pénzügyi és Számviteli Szaknyelvi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég