Volt már UV-d? Ha nem, akkor is egyértelmű, hogy az egész féléves anyagot kérik.f-renee írta:sziasztok
hát az a nagy helyzet hogy az első zh-m nem lett vmi fényes szal érdekelne az uv hogy mit tudtok rólavisszaolvastam és azt láttam hogy 10 magyar kérdés és fordítsd le(ez elég hihetetlen de ha többen is ezt mondták akkor elhiszem
) a kérdésem az lenne hogy az a 10 magyar kérdés az egész a könyv kérdéseiből, avgy csak azokból amiket elvileg az első zh-ra tudni kellett? csak azért mert azok megvannak lefordítva+megválaszolva, de amit már az 1.zh után vettünk azok nincsenek
![]()
![]()
a másik kérdésem hogy hogy lehet jól megcsinálni a 2. zh-t? (remény hal meg utoljára) ki hogy tudja jól elsajátítani ezeket a szövegeket amiket veszünk és a tesztben benne vannak? sokat segítene thx
Amúgy azt hozzátenném, hogy a kérdéseket meg is kell válaszolni majd angolul.2szer elolvasod a szövegeket (ha kell 3szor), hozzátanulod a szakszavakat, és akkor megoldható. Az első ZH-hoz képest sokkal könnyebb a dolog, hogy csak teszt van (saját tapasztalat: az első ZH után én is ramatyul álltam, de a 2. ZH után még 3asra is sikerült felvinnem, szóval nem para
). Nameg ennél szinte csak nehezebb tárgyak vannak.