Angol 1

volt Idegennyelvi tanszék

Re: Angol 1

HozzászólásSzerző: Skywalker » 2011. november 26., szombat 1:47

f-renee írta:sziasztok
hát az a nagy helyzet hogy az első zh-m nem lett vmi fényes szal érdekelne az uv hogy mit tudtok róla :D visszaolvastam és azt láttam hogy 10 magyar kérdés és fordítsd le(ez elég hihetetlen de ha többen is ezt mondták akkor elhiszem :) ) a kérdésem az lenne hogy az a 10 magyar kérdés az egész a könyv kérdéseiből, avgy csak azokból amiket elvileg az első zh-ra tudni kellett? csak azért mert azok megvannak lefordítva+megválaszolva, de amit már az 1.zh után vettünk azok nincsenek :szomorkas :szomorkas

a másik kérdésem hogy hogy lehet jól megcsinálni a 2. zh-t? (remény hal meg utoljára :D ) ki hogy tudja jól elsajátítani ezeket a szövegeket amiket veszünk és a tesztben benne vannak? sokat segítene thx :)
Volt már UV-d? Ha nem, akkor is egyértelmű, hogy az egész féléves anyagot kérik. :D Amúgy azt hozzátenném, hogy a kérdéseket meg is kell válaszolni majd angolul.

2szer elolvasod a szövegeket (ha kell 3szor), hozzátanulod a szakszavakat, és akkor megoldható. Az első ZH-hoz képest sokkal könnyebb a dolog, hogy csak teszt van (saját tapasztalat: az első ZH után én is ramatyul álltam, de a 2. ZH után még 3asra is sikerült felvinnem, szóval nem para :)). Nameg ennél szinte csak nehezebb tárgyak vannak. :)
Skywalker
Super Hero
Super Hero

Given: 96 thanks
Received: 305 thanks
Szak: Gazdálkodás és Menedzsment
Évfolyam: IV.
Nem: Pasi

The following user would like to thank Skywalker for his or her post:
f-renee

HozzászólásSzerző: f-renee » 2011. november 26., szombat 11:43

igen tudom h meg is kell őket válaszolni :) hát akkor remélem hogy nagyon jóra megtudom írni a 2.zh-t mert nem akarok UV-ra menni így h ott csak 10 kérdés lesz és semmi teszt :szomorkas :szomorkas nem tetszik :D
f-renee
Jr. Member
Jr. Member

Given: 10 thanks
Received: 3 thanks
Szak: Pénzügy és Számvitel
Évfolyam: II.
Nem: Csaj

HozzászólásSzerző: Bogyesz_:) » 2012. január 22., vasárnap 12:01

Sziasztok!
Eddig milyen kérdések voltak UV-n? Hasonlóak mint a szövegek végén lévő kérdések?
Előre is köszi.
Bogyesz_:)
Newbie
Newbie

Given: 3 thanks
Received: 1 thanks

HozzászólásSzerző: f-renee » 2012. január 22., vasárnap 14:37

Bogyesz_:) írta:Sziasztok!
Eddig milyen kérdések voltak UV-n? Hasonlóak mint a szövegek végén lévő kérdések?
Előre is köszi.

én eddig ezekről hallottam:
európai központi bank célja,
szabad kereskedelem az euban,
zalogház hátrányai,
okmányos inkasszó hátrányai,
ár és kínálat közti kapcs
a pénz mint csereeszköz miért tudta felváltani a cserekereskedelmet?
Mi a közvetlen adózás?
vlmi monetáris eszközös kérdés
mi a direkt adózás

tehát vannak olyanok is ami a hemben nincs benne pl EU-s kérdések
de többnyire sztem a hemesből van, de ha vki tudja h a munkanélküliség és kultúra témából voltak e eddig azt leírhatná ide nekünk :) ...ezzel a két témával nem nagyon foglalkoztunk... :szomorkas
f-renee
Jr. Member
Jr. Member

Given: 10 thanks
Received: 3 thanks

The following user would like to thank f-renee for his or her post:
Bogyesz_:)

HozzászólásSzerző: Anilla » 2012. február 28., kedd 13:10

2 eladó angol nyelvoktató programot szeretnék Nektek ajánlani, amik nekem sokat segítettek a nyelvvizsgánál, de már nincs rájuk szükségem. Így sokkal olcsóbban eladnám annak, aki nyelvtanfolyam nélkül szeretne felkészülni, úgy, ahogy a saját ideje engedi. A kedvezményekről személyesen beszéljünk. :)
Az egyik a Kreatív nyelvtanulás, ami kezdő és haladó anyagot tartalmaz, hanganyaggal és könyvvel, illetve egy kikérdező CD-vel. Itt a hivatalos weoldala, ahol látható az is, hogy ezek külön-külön 21.990 Ft-ba kerülnek: http://www.kreativnyelv.hu/start.php
Anyag: http://kep.psharing.com/618617.jpg

A másik a Relaxa nyelvoktató programja. Tartalma: kezdő csomag, középhaladó csomag, Business és Marketing csomag. Weboldala: http://relaxa.hu/html/megrendeles.htm itt láthatóak az eredeti árak is.
A CD-k és a könyvek is eredetiek, meg lehet nézni, számla is van róluk, bár már használtak, de jó állapotban vannak. A lényeg hogy egy nyelvtanfolyam ezerszer többe kerül, és ott alkalmazkodni kell.

Ha esetleg érdekel, szívesen bele néznél, írj az swke@freemail.hu címre! :)
Anilla
Newbie
Newbie

Given: 0 thanks
Received: 0 thanks

Előző

Vissza: Pénzügyi és Számviteli Szaknyelvi Intézeti Tanszék