musziszi99 írta:Sziasztok!
Valaki nem tudja milyen angolbol a VK?

tikitti írta:Nekem az lenne a kérdésem, hogy az első angol órára már meg kell venni a tankönyvet és munkafüzetet, vagy meg kell várni az első órát hogy a tanár mondja meg, mert esetleg nem minden tanár ugyanabból a könyvből tanít? Próbáltam keresőbe rákeresni erre az infóra, de nem találtam semmit. a választ előre is THX

arra még az a rublika is kevés:D
tikitti írta:Az indexbe elég annyit írni a tárgy nevéhez, hogy Angol1? mert nem hiszem hogy az üzleti idegen ynelv angol1. nevet kellene benyomorgatniarra még az a rublika is kevés:D

Én is nagy betűkkel írok, de ha erőt veszel magadon, akkor menni fog. Amúgyis az indexben abc sorrend szerint kell a tárgyakat beírni, és ez alapján ellenőrzi a TOs is, és az angol meg az utolsók között van, érdekesen is nézne ki egy A betűs ennyire hátul.smycsur írta:tikitti írta:Az indexbe elég annyit írni a tárgy nevéhez, hogy Angol1? mert nem hiszem hogy az üzleti idegen ynelv angol1. nevet kellene benyomorgatniarra még az a rublika is kevés:D
Ki kell írni rendesen. Illetve úgy elég, hogy Üz.idnyelv, angol1. Oda kell préselni úgy, hogy még aztán majd a tanárok is kiférjenek alá

Seragirl írta:Honnan fogom megtudni, hogy hol lesz az órám? (Neptunban nincs fent)

Bali1987 írta:nem tudjátok,honnan lehetne olcsón beszerezni a könyveket,illetve van vkinek eladó?

pipi89 írta:a zh milyen lesz? mondták h lesz egy teszt, de az nyelvtani va szókincs? és a fordítási feladatnál ott nehéz mondatok lesznek (nehéz nyelvtani v inkább a szókincsre mennek rá?
köszi

Seragirl írta:Mit ajánlotok: hogyan készüljek órára? Meg ilyenek, technikák, vagy valami itt a fősulin?
majd köv órán látni fogod, h a tanárod hogyan, s mit kér számon

Vissza: Pénzügyi és Számviteli Szaknyelvi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég