Szerző: Szutyok » 2010. május 20., csütörtök 7:01
Bestroyal írta:Nicolettke írta:Bestroyal írta:Meg tudja valaki mondani, hogy akinek nincs nyelvvizsgája és szintfelmérőt szándékozik írni, annak hány lövése van? 3 mint a vizsgákon vagy csak 1? illetve hogy távon hogy működik ez? (mielőtt a moderátorok rám írnának, hogy a távos topikba szövegeljek, megjegyezném, hogy azt szökőévente látogatják)
köszi
Abban igazad van, hogy ritkán látogatják, de attól még a nappalisok nem fogják tudni, hogy a távosokra mi vonatkozik... Nappalisok esetében ez úgy szokott kinézni, hogy van egy lehetőség ilyenkor és egy ősszel a VK-k idején.
Tehát, ha jól értem akkor, ha most nem jön össze, akkor ősszel meg lehet próbálni mégegyszer. Viszont ha időközben lesz egy nyelvvizsga, akkor elfogadják és ősszel fel lehet venni az angolt vagy sem?
Ha most nem jön össze, akkor vagy megcsinálod a szintfelmérőt 1 év múlva, vagy addig leteszel egy középfokú nyelvvizsgát, és azt bemutatod a TO-n, akik ezt rögzítik. A lényeg, hogy valamelyik vizsga meglegyen, akkor tudod felvenni a tárgyat. (szintfelmérőt 1 vizsgaidőszakban csak 1x veheted fel, én is így szívtam meg tavaly...)
„Amint a színjátékban, úgy az életben sem az a fontos, hogy milyen soká, hanem, hogy helyesen szerepeltél-e.” (Seneca)