donald írta:tényleg senki?

SadeGirl írta:donald írta:tényleg senki?
still alive, he? ;D

SadeGirl írta:na jó, ha nagyon akarom... de csak a vicc kedvéért:
http://index.hu/belfold/2010/11/27/az_m ... _kesztyut/
omg, elképzelem, ahogy ezek kijönnek az utcára a járókerettel, hát, félelmetes![]()
ha meg nem annyira viccesen nézzük:
legalább 8 évig maradjanok otthon a fenekükön, bár jobban tennék, ha utána sem hergelnék a dolgozókat, mert meg lehetne tenni, h mki marad szépen a magánnyugdíjpénztárban, aztán leshetnének, hogy honnan kapják majd a nyögdíjat![]()
peace

birkák.
SadeGirl írta:am meg nem is értem, hogy most min rúgóznak, nem tudom mivel lett másabb (rosszabb) a helyzetük, mint eddigbirkák.

Lacee írta:diktatúra kell ide :-D

Lacee írta:SadeGirl írta:am meg nem is értem, hogy most min rúgóznak, nem tudom mivel lett másabb (rosszabb) a helyzetük, mint eddigbirkák.
most nem értem, hogy minek kell "lebírkázni" őket?! ők ezt vallják, mások meg mást. ennyi erővel én is lebírkázhatnám a fidesz szavazókat.. :-)
Mali!
én is kiállok az elveim mellett! ha kell tűntetek. DE ha olyan hülyegyerekek vannak az elsősorban, akik magukat nagy magyaroknak nevezik, a nap visszacsillan a búrájuk tetejéről, árpádsávos zászlóval takaróznak, és még sorolhatnám.. akkor nem veszek részt benne, mert tuti hogy eldurvul. még ha a cél nemes is, a kivitelezők ezt lehúzzák... fölöslegesen nem szívnám a könnygázt.
és néha rendőri szemszögből is vizsgálhatnánk a dolgokat :-)
amúgy meg már unom az egészet.. amíg két nagy tábor van, addig mindig is lesz utálkozás.. diktatúra kell ide :-D
), és találkoztam a volt tanárommal pl.. ilyenekkel nem nagyon, mint akiket Te írtál. na mindegy, ezen már túlestünk, meg sok minden máson, és továbbra is azt mondom, h nem kéne már most lihegni, hanem legalább egy évet várni, hogy lássuk akkor mi lesz a helyzet.

mivelhogy az a "párszáz millió" nem számít olyan szinten és a parlamentarizmus miatt fontos...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég