Skywalker írta:Csak hogy ne legyen a gazdmenes és a pénzügyes keverve.

)

pyro írta:versenyeztek egymással a megnyitott topicok számában? :nevet :slapp
hogy értelmeset is szóljak a témához: gmail-ra felmehetne az előadás, az végülis zárt, és szerintem a Tanárnőnek sincs ellene kifogása (ha igen, lassan jön a Neptun üzenet -> ez ilyen mint régen, ha érkezett a Volga a ház elé)

Sprinter írta:D king írta:Skywalker írta:Csak hogy ne legyen a gazdmenes és a pénzügyes keverve.
Helyes, kell ilyen is!
Bővül a topic lista, sok a Bolognás tárgy.
Első kérdésem:
Milyen lesz a ZH?
Szerintem nekünk is mondta, csak a hétfői nap még a Nagy Találkozások és Élménybeszámolók Napja volt, így nem figyeltem...
A ZH-t mindenkinek a saját gyakorlatvezető tanára fogja összeállítani. elsősorban gyakorlatból (esetleg csak)
így semmiképp nem fordulahat elő olyan hogy olyat kérnek számon amit nem adtak le, ami elég fontos, ugye mivel a munkafüzet megoldásai valószínüleg már NEM helytállóak
amugy órán mesélte a Tanárnőm hogy onlinon mindenféle közérdekű dolgokat kérdeznek mivel még a nyári élményt mesélik...respect!

Sprinter írta:D king írta:Skywalker írta:Csak hogy ne legyen a gazdmenes és a pénzügyes keverve.
Helyes, kell ilyen is!
Bővül a topic lista, sok a Bolognás tárgy.
Első kérdésem:
Milyen lesz a ZH?
Szerintem nekünk is mondta, csak a hétfői nap még a Nagy Találkozások és Élménybeszámolók Napja volt, így nem figyeltem...
A ZH-t mindenkinek a saját gyakorlatvezető tanára fogja összeállítani. elsősorban gyakorlatból (esetleg csak)
így semmiképp nem fordulahat elő olyan hogy olyat kérnek számon amit nem adtak le, ami elég fontos, ugye mivel a munkafüzet megoldásai valószínüleg már NEM helytállóak
amugy órán mesélte a Tanárnőm hogy onlinon mindenféle közérdekű dolgokat kérdeznek mivel még a nyári élményt mesélik...respect!

Bár az adózásom, még elsőben csak 4es lett. 

pyro írta:G-mailes jegyzetraktárban van fennt. Most is jött a T.Nőtől egy segédanyag, be is címkéztem azonnal.
Így is meglesz az ötös, mert tanulsz és figyelsz az órákon, nem beszélgetsz, ugye?
Te ismersz engem, tudod, hogy ez a gyengém. A számat, és a nyelvemet mindig muszáj mozgatni.

Skywalker írta:Csak hogy ne legyen a gazdmenes és a pénzügyes keverve.

Vagy egyéb fontos dolgokról 

öszi

Vissza: Pénzügyi Intézeti Tanszék
Jelenlévő fórumozók: Catnip valamint 0 vendég