Sziasztok! Ez a témaírásos engem is érdekelne, én csak adóigazgatásra járok /előző évben csináltam adóell-t/,de az uccsó órára sajna nem jutottam be. Szval az lenne a kérdésem,h gondolom ez ilyen vizsgakiváltós és ,h adóigazgatásból is van-e ilyen lehetőség? köszi
Szerző: Sünike85 » 2007. március 25., vasárnap 15:41
Szia!
Adóigból is lehet csinálni kell egy ppt prezentáció valamelyik megadott témából és másikból egy 5 oldalas dolgozat. Viszont erre csak először és utoljára a szünet előtti utolsó órán lehetett jelentkezni!!!
De én még mindig szeretném tudni milyen címek vannak adóell-ból. Ha valaki emlékszik valamire léci írja meg!!!
Nem tudja véletlenül vki, hogy ha tartottam prezit akkor a beadandó dogának hány oldalasnak kell lennie? Van vmilyen kikötés h pl 12es betűméret, másfeles sorköz meg ilyenek?
Előre is köszi
Mindenki a céljai után megy. A kérdés csak az, hogy te tűzöd ki őket, vagy haladsz az árral?
Whatever you do will be insignificant, but it is very important that you do it.
Bárki tud bármilyen elérhető anyagot BÁRHOL??? Mert nincs kedvem Art.-t magolni, de nem találok semmi cuccot. Jó tudom nem kell fosni Heimnétől, de jó lenne valamicske cuccocska. Előre is köszi.
A Metal Heart Is Hard To Tear Apart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem csak te aggódsz, nyugi Én már napok óta kutatok anyag után... szóval ha valakinek van valami, akár bescannelt jegyzet vagy kidolgozott tételeg, súgja meg h merre keressük köszi, és mindenkinek sikeres vizsgákat!!
Nekem volt egy olyan gondolatom, hogy találok 2-3 őrültet, és megosztva kidolgozzuk a tételeket. Dehát túl sok minden más van e mellett. De egyébként meg hogy megyünk át? Esetleg lenne ilyenre jelentkező?
segítséget szeretnék kérni. az 1b, 2b, 3b, 4b, 8a, 10b, 11ab, 12b, 14a, 15ab, 17b, 18ab, 19a tételeket hol lehet megtalálni a törvényben? ha valaki tud valami segítséget nyújtani, akkor légyszí írjatok le egy pár §számot ide. köszi