de reggel folyt köv, pedig már annyira elegem van BELŐLE

brekk írta:SadeGirl írta:tegnapi: egész napos hajtás után borozás...![]()
mai: az új szoknyám, nacim, cipőm, felsőm, karkötőm... imádom az allee-t!
en nem :@ nem volt a napszemcsibol, amit annyira akartam.
na de aztan megkaptam mashol es meg jokora kedvezmenyt is adott az elado, mert olyan jofej volt. kurvajo
Az tiszta jóó 

Tory írta:brekk írta:SadeGirl írta:tegnapi: egész napos hajtás után borozás...![]()
mai: az új szoknyám, nacim, cipőm, felsőm, karkötőm... imádom az allee-t!
en nem :@ nem volt a napszemcsibol, amit annyira akartam.
na de aztan megkaptam mashol es meg jokora kedvezmenyt is adott az elado, mert olyan jofej volt. kurvajo
Csak úgy kaptál kedvezményt?Az tiszta jóó
pedig mar felkeszultem, hogy 28-29 lesz a szemcsi, aztan a vegen 23-bol megusztam. 

brekk írta:Tory írta:brekk írta:en nem :@ nem volt a napszemcsibol, amit annyira akartam.
Csak úgy kaptál kedvezményt?Az tiszta jóó
ja. mindezt a vision expressben.pedig mar felkeszultem, hogy 28-29 lesz a szemcsi, aztan a vegen 23-bol megusztam.
Mázlista
Jó lenne én is ilyen eladókat fognék ki 

smycsur írta:Rep, Rep, REPUBLIC!!!!![]()
![]()

Nicolettke írta:smycsur írta:Rep, Rep, REPUBLIC!!!!![]()
![]()
Egy időben rengeteg Republicot hallgattam és már régóta el akarok menni egy koncertre, hogy kiénekelhessem magam. Most, hogy beírtad, megnéztem és látom, hogy a Népligetben voltak. Hát erről is lecsúsztam, nem baj majd egyszer...![]()

smycsur írta:Nicolettke írta:smycsur írta:Rep, Rep, REPUBLIC!!!!![]()
![]()
Egy időben rengeteg Republicot hallgattam és már régóta el akarok menni egy koncertre, hogy kiénekelhessem magam. Most, hogy beírtad, megnéztem és látom, hogy a Népligetben voltak. Hát erről is lecsúsztam, nem baj majd egyszer...![]()
Lesznek nemsokára, október elején itt a környéken valahol (Pöttyös utcai metrómegállónál) ha tudok majd pontosat megírom!

és induljon a verseny!!!!!!! 

Tyrion írta:Sikerült túlélnem a hétvégét.
Epertortát kaptam a kollégáktól, már csak a mozira leszek kíváncsi.

SadeGirl írta:Tyrion írta:Sikerült túlélnem a hétvégét.
Epertortát kaptam a kollégáktól, már csak a mozira leszek kíváncsi.
de még nem is volt szülinapod!:D
a hétvégét nekem is, vörös szemekkel.. és még szerdáig ki kell tartanom,de utána lazulok, akármi is lesz:)

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég