Nekem biztos itt is lesz egy-két hozzászólásom mert velem mindig történik valami ciki!

Mondom neki, h nem igazán... Erre ő meg, hogy de neki ez van felírva és mutatja is h ez van neki felírva.... És ott bizonygattam, hogy higgye el, hogy én tényleg nem Horváth Károlyné vagyok....
Aztán a végén kiderült, hogy félrehallota és 410-et értett... ( a néni eléggé idős volt...
)

remélem ez legalább összejön nekik!
és ráadásul tökre televolt az előadó... barátaim mondták, h most legalább már jó napjuk van 

Verci írta:Óóóó,én is láttam már hasonlót a suliban,nem is olyan régen: két csaj sétált egymás mellett,az egyiknél valami kávé,vagy hasonló...magát a pillanatot nem láttam,már csak azt,ahogy az egyikük elborzadva nézett a jobb karját (ruhástól) teljesen beborító löttyre,a másikuk pedig sűrűn bocsánatot kér...hát,ott is voltunk páran,és na jó..kicsit kuncogtam az eseten....![]()

mimoza írta:Verci írta:Óóóó,én is láttam már hasonlót a suliban,nem is olyan régen: két csaj sétált egymás mellett,az egyiknél valami kávé,vagy hasonló...magát a pillanatot nem láttam,már csak azt,ahogy az egyikük elborzadva nézett a jobb karját (ruhástól) teljesen beborító löttyre,a másikuk pedig sűrűn bocsánatot kér...hát,ott is voltunk páran,és na jó..kicsit kuncogtam az eseten....![]()
ehhh lehet h én voltam...habár nem is, mert én az előadóban öntöttem le egy csajt kv-val, szegény...az angol füzetemet annyira nem sajnáltam

Verci írta:mimoza írta:Verci írta:Óóóó,én is láttam már hasonlót a suliban,nem is olyan régen: két csaj sétált egymás mellett,az egyiknél valami kávé,vagy hasonló...magát a pillanatot nem láttam,már csak azt,ahogy az egyikük elborzadva nézett a jobb karját (ruhástól) teljesen beborító löttyre,a másikuk pedig sűrűn bocsánatot kér...hát,ott is voltunk páran,és na jó..kicsit kuncogtam az eseten....![]()
ehhh lehet h én voltam...habár nem is, mert én az előadóban öntöttem le egy csajt kv-val, szegény...az angol füzetemet annyira nem sajnáltam
Amúgy erre gondoltam,hogy mi van,ha valaki innen a fórumról volt....de legalább leleplezhettem volna,na mindegy...

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég